Moya Matcha Japoniška juodoji arbata ー 60g

20,99 

Liko 8

Kategorija

Japoniška juodoji arbata yra išskirtinė arbata, kuri išlieka unikali pasaulyje, net Japonijoje. Arbatos charakterį formuoja japoniška aplinka ir unikalus arbatos atspalvis.

Wakoucha – juodoji arbata iš Japonijos

Šios juodųjų lapų arbatos skonis yra rafinuotas, subtiliai gėlių su medaus ir prieskonių užuominomis.

Žodis “kou-cha” 紅茶 verčiamas kaip “raudonos spalvos arbata”.

Šis terminas vakoucha yra susijęs su minkštu japonišku vandeniu, kuris sausrą nuspalvino tamsiai raudonu atspalviu su mėlynos spalvos priemaiša. Dėl šios priežasties anksčiau ji buvo vadinama raudonąja arbata.

Užplikius su vidutinio kietumo vandeniu, labiau būdingu Europos šalims, vacouch antpilas įgauna intensyvią tamsiai gintaro spalvą. Moya Wakoucha kilusi iš Mie regiono Honšiu saloje.

 

Kaip paruošti arbatą?

Arbatos kiekis: 2-3 g 150 ml

Vandens temperatūra: 90-95°C

Virimo laikas: 3-4 minutės

Užvirimų skaičius: 1

 

Wacoucha antpilas gali būti aminorūgščių, beta karotino, folio rūgšties, kalio, kalcio ir fosforo šaltinis. Kadangi Japonijoje vis dar nedaug ūkininkų nusprendžia gaminti juodąją arbatą, vacoucha išlieka neįprasta ir reta žolė.

Ingredientai : 100% ekologiška wakoucha arbata

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Moya Matcha Japoniška juodoji arbata ー 60g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Darbo laikas

Pirmadienis – Penktadienis
08:00 – 16:00

 

Turite klausimų?

+37060044287

info@healthybalance.lt

Copyright © 2023 Healthybalance.

Pirkinių krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą